شرط اول واردات از چین؛ آشنایی با بهترین کالاهای وارداتی از چین
کشور چین دومین اقتصاد برتر جهان بعد از کشور آمریکا است. پیشبینی میشود این کشور دست کم تا سال 2028 به قطب اول اقتصاد در دنیا تبدیل شود. چین سالانه میلیاردها دلار از طریق صادرات انواع کالا به کشورهای دنیا بهدست میآورد و ایران یکی از بزرگترین مشتریان کالاهای صادراتی از مبدا چین است. کالاهای چینی ارزان و عموما باکیفیت هستند و همین امر باعث شده است، بسیاری از شرکتهای وارداتی، به واردات کالا از چین رو بیاورند. در این مطلب با بهترین کالاهای وارداتی از چین آشنا میشویم.
چگونه از کشور چین کالا وارد کنیم؟
واردات از چین نیازمند آشنایی با قوانین گمرکی در کشورهای چین و ایران است. واردکنندگان باید با بازارهای داخلی کشور چین، تولیدکنندگان چینی، برندهای برتر چین در کالاهای مختلف و انواع سیستمهای حملونقل در چین، ایران و شیوههای ترانزیت کالا آشنا باشند. اما در این میان، انتخاب کالایی که هم قیمت و کیفیت مناسبی داشته باشد، هم مورد نیاز مصرفکنندگان داخلی باشد و هم سودآور باشد، بسیار اهمیت دارد.
چگونه بهترین کالاهای وارداتی از چین را بشناسیم؟
خوشبختانه به دلیل حجم بالای کالاهای صادراتی از چین به ایران، تولیدکنندگان با سلیقه و نیازهای مصرفکنندگان ایرانی و سلیقه بازرگانان آشنایی دارند. اما یکی از نکات مهم در زمینه واردات از چین این است که با مسایل مرتبط با تحریمهای بینالمللی آشنا باشیم و از قوانین و مقررات تجارت با چین نیز آگاه باشیم. این اگاهی باعث میشود بتوانیم بهترین کالاهای وارداتی از چین را از بین صدها گزینه انتخاب کنیم.
دریافت کاتالوگ محصولات از برندهای چینی یکی دیگر از راههای آشنایی با محصولات متنوع چینی است. شما همچنین میتوانید از شرکتهای تولیدکننده چینی، برای ارسال نمونه محصول درخواست کنید. با این شیوه، از کیفیت محصول آگاه و مطمئن خواهید شد. بررسی قیمت پیشنهادی تولیدکننده و چانه زدن بر سر قیمت را نیز فراموش نکنید.
فهرست مهمترین کالاهای صادر شده از چین به کشورهای جهان
از سال 2014 میلادی، چین نه تنها بزرگترین صادرکننده جهان، بلکه بزرگترین کشور تجاری از نظر مجموع صادرات و واردات است. در سال 2019، مازاد تجاری چین در حدود 422 میلیارد دلار آمریکا بود و صادرات کالا از این کشور به بالاترین حد خود یعنی تقریبا 2.5 تریلیون دلار آمریکا رسید. مهمترین کالاهای صادراتی از چین به کشورهای مختلف دنیا را به ترتیب حجم صادرات با هم مرور میکنیم:
- رایانه
- تجهیزات پخش صوتی
- تلفنهای همراه
- قطعات ماشین اداری
- مدارهای مجتمع
- لوازم جانبی پخش
- دستگاههای نیمه هادی
- ترانسفورماتورهای الکتریکی
- انواع مبلمان
- ژاکت بافتنی
- کیف و چمدان
- ابزارهای نمایش ویدیو
- قطعات خودرو
- صندلی و نیمکت
- لباس و شلوار زنانه غیر بافتنی
- سیم عایق
- تجهیزات ضبط ویدئو
- بخاری برقی
- لامپ
- کفش و کتانی
- چاپگرهای صنعتی
- سایر محصولات پلاستیکی
- انواع بردهای الکترونیکی
- کنسولها و بازیهای ویدئویی
- میکروفون و هدفون
- تجهیزات حفاظتی ولتاژ پایین
- کفش چرم
تقسیمبندی بهترین کالاهای وارداتی از چین
کالاهای وارداتی از چین را به شیوههای مختلفی میتوان تقسیمبندی کرد. برای مثال تقسیمبندی این کالاها به کالاهای الکترونیکی و غیر الکترونیکی، یا مواد اولیه، پوشاک، اکسسوری، لوازم خانگی و مانند آنها. اما برای ما ایرانیان، شیوه تقسیمبندی کالاها در وبسایت اتاق بازرگانی تهران نیز میتواند راهگشا باشد. در این وبسایت، کالاهایی وارداتی کلی از چین به این پنج گروه تقسیم شده اند:
- لوازم جانبی اتومبیل
- قطعات صنعتی و ماشین آلات
- مواد اولیه شیمیایی و معدنی
- قطعات ساختمانی و لوازم خانگی
- کاغذ
کالاهای وارداتی جزئی از چین کالاهایی هستند که شرکتهای گوناگون وارداتی و بازرگانان ایرانی از طریق واردات آنها هم نیازهای داخلی مصرفکنندگان را برطرف میکنند و هم برای خود درآمدزایی میکنند. برخی از این کالاها عبارتند از:
- تلفن همراه، رایانه و لوازم جانبی آنها
- قطعات، ظروف و لوازم پلاستیکی
- وسایل مربوط به خیاطی
- کاغذ دیواری، پارکت و موارد مشابه
- انواع لوازم خانگی
- انواع وسایل روشنایی و لامپ
- انواع شیرآلات و اتصالات
- لباس مردانه، زنانه و بچهگانه
- انواع پارچه
- پیچ و مهره
کالاهای جزئی پرسود برای واردات از چین
بسیاری از بازرگانان ایرانی که میخواهند بهتازگی وارد فعالیت تجاری با کشور چین شوند، بهدنبال این هستند که بدانند، کدام کالاهای جزئی چینی، سودآوری بیشتری برای واردات به ایران دارد. آگاهی از فهرست کالاهای ارزان و پرسود چینی که مورد نیاز مصرفکنندگان ایرانی باشد، باعث میشود این افراد بتوانند شروعی مناسب برای کسبوکار خود داشته باشند. در ادامه فهرستی از این کالاها را بر اساس تجارت بازرگانان ایرانی مرور میکنیم:
- شارژرهای بیسیم
- ساعتهای هوشند ورزشی
- دستگاه الکتریکی دفع حشرات
- اسباببازیها
- تلفن همراه
- چمدانهای مسافرتی
- لوازم الکتریکی آشپزخانه
- لوازم روشنایی و لامپ
- زنگ درب ویدئویی
- کامپیوتر و لپتاپ
- قطعات الکترونیکی
- لباس
- برچست ناخن هنری
- دوربین های امنیتی با IP
- دوربینهای دیجیتال
- ست سرویس کارد و چنگال
- رنده
- لامپ میز کار قابل حمل
- چراغهای LED برای سلفی (رینگ لایت)
- خودکار و مداد
- مژه مصنوعی
- عینک آفتابی
- اسپیکرهای هوشمند
- نخ و قرقره
- لوازم جانبی موبایل
- تخم سبزیجات
- خوراک حیوانات آبزی
- جعبه جواهرات
صفر تا صد واردات از چین با شرکت بازرگانی الین
اگر تمایل به ایجاد روابط تجاری با تولیدکنندگان و فروشندگان چینی دارید، پیشنهاد میکنیم از خدمات گوناگون شرکت بازرگانی الین در زمینه بهره بگیرید. شرکت بازرگانی الین یکی از شرکتهای فعال برای ارائه خدمات مشاوره بازرگانی، انجام حوالههای ارزی، ثبت سفارش در وزارت صمت، نظارت بر کالاهای خریداری شده، ارسال کالا از چین به ایران، ارائه خدمات نمایشگاهی و انجام امورات مختلف گمرکی است.
ما به بازرگانان تازهکار در زمینه واردات از چین، بهترین کالاهای وارداتی از چین را با توجه به نیازهای داخلی و میزان سرمایه سرمایهگذار معرفی میکنیم و در تمامی روندهای بازرگانی با آنها همراه خواهیم بود. از دیگر خدمات شرکا بازرگانی الین میتوان به این موارد اشاره کرد: خدمات ترجمه از چینی و انگلیسی به فارسی، خدمات مشاوره در امور گمرکی، خدمات مذاکره با فروشندگان چینی، استعلام قیمت کالا، یافتن کارخانجات در چین، عرضه خدمات حضوری بازرگانی در چین، انبارداری کالا، ارسال نمونه کالا و خدمات خرید اینترنتی کالا از سایتهای معتبر خارجی.
سلام خسته نباشید اطلاعات جامع و خوبی گذاشتید ممنون فقط راجع به انواع روشهای واردات و یا حداقل سرمایه هم اگر اطلاعاتی میزاشتید بهتر بود ممنون